Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki drobiowe faszerowane serem pleśniowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 sztuka około 400 gram
ser pleśniowy niebieski 100 gram
szynka parmeńska 6 plastrów
masło 1 łyżka
granat 1/2 sztuki
sól do smaku
Pieprz kolorowy Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe faszerowane serem pleśniowym

Pierś myjemy i osuszamy, kroimy na kawałki i lekko ubijamy.

Następnie ser kroimy w słupki, a na desce układamy plastry szynki.

Na szynkę kładziemy porcje mięsa, oprószamy solą i pieprzem, kładziemy ser i zwijamy.

Roladki podsmażamy na maśle na patelni, a następnie wkładamy do piekarnika na 15 minut aby ładnie się podrumieniły.

Po wyjęciu z piekarnika dekorujemy roladki pestkami granatu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ania2610 09.03.2017 18:34
pyszne roladki :)
Agnieszka-87-25 09.03.2017 17:18
smaczne roladki
jan_mag 09.03.2017 09:44
pyszności :)
agaK. 09.03.2017 09:34
Fajnie pomyślane i zrobione.
Grazyna0211 09.03.2017 08:48
pyszne danie
w mojej kuchni 09.03.2017 07:50
same pyszności do zjedzenia
Łukasz15 08.03.2017 22:26
Pyszny obiad
ben-ka 08.03.2017 20:39
To coś dla mnie, lubię takie :)
Renata9 08.03.2017 20:38
Fajne roladki, ciekawa jestem smaku :-)
Wafelek2601 08.03.2017 20:13
Przepyszne
wwwiolka 08.03.2017 20:10
Bardzo fajny przepis.
Marta1986 08.03.2017 19:51
pysznosci mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak