Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki drobiowe faszerowane miesem mielonym

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 4 filety
mięso mielone wołowe 250 gram
jajko 2 sztuki
sól, pieprz 1 do smaku
olej 6 łyżek
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 opakowanie
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: roladki drobiowe faszerowane miesem mielonym

filety myjemy, rozbijamy. Mieso mielone mięszamy z jajkiem i przyprawa do miesa mielonego. Na rozbite filety układamy cienka warstwe miesa mielonego ,zwijamy. Powstałe roladki panierujemy w jajku i bułce. smazymy na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawlito 14.12.2013 10:29
chętnie bym zjadł takie danie
Ewelina47 30.12.2010 08:08
mniamm
eli_555 18.10.2010 00:13
smaczne te roladki
matii6 09.09.2010 20:03
fajny przepis i na pewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak