roladka z piersi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    1 podwujna
  • musztarda

    do posmarowania mięssa
  • ser żółty

    4 plastry
  • szynka

    4 plastry
  • por

    do smaku
  • czosnek

    3 żąbki
  • sól

    do smaku
  • przyprawa do kurczaka

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pierś myjemy, rozkrajamy na porcje obiadowe. Ubijamy z jedne k i drugiej strony. Podyspujemy troszeczkę solą. smarujemy musztardą wykładamy ser, na niego troche czosnku wyciśnietego przez praskę, na niego wędlinę a na wędlinę pora, posypujemy delikatnie przyprawą do kurczaka.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mic 20.05.2013 21:31
bardzo smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat