Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladka z piersi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 podwujna
musztarda do posmarowania mięssa
ser żółty 4 plastry
szynka 4 plastry
por do smaku
czosnek 3 żąbki
sól do smaku
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: roladka z piersi

pierś myjemy, rozkrajamy na porcje obiadowe. Ubijamy z jedne k i drugiej strony. Podyspujemy troszeczkę solą. smarujemy musztardą wykładamy ser, na niego troche czosnku wyciśnietego przez praskę, na niego wędlinę a na wędlinę pora, posypujemy delikatnie przyprawą do kurczaka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 20.05.2013 21:31
bardzo smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak