Rolada z pieczarklami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    40 dag
  • pieczarki

    40 dag
  • siekany koperek

    1 łyżka
  • jajko

    1 sztuka
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • natka pietruszki

    1 łyżka
  • bułka namoczona w mleku

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w plastry,przesmażamy. Mięso wyrabiamy,formujemy dużego placka na którym układamy pieczarki i zwijamy.Obtaczamy w bułce i smażymy z wszystkich stron.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
madzialena19 14.06.2012 18:58
smaczna rolada
ronald88 14.06.2011 13:19
super
Krystyna33 28.12.2010 10:44
ciekawe danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat