Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z mięsa mieloneg

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
kiełbasa śląska 30 dag
ser żółty 4 plastry
jajko 1 sztuka
Czosnek suszony Prymat 1 łyżeczka
natka pietruszki 2 łyżki
cebula 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z mięsa mieloneg

Wyrabiamy mięso mielone z jajkiem,natką pietruszki,cebulą,czosnkiem,doprawiamy do smaku.Formujemy prostokąt układamy ser żółty.Kładziemy kiełbasę śląską i owijamy mięsem.Formujemy rulon.Obtaczamy w bułce i smażymy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 28.06.2012 17:31
smaczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak