Składniki:
mięso wołowe bez kości | 8 plastrów |
marchew | 2 szt. |
cebula | 1 szt. |
ogórek kiszony | 2 szt. |
kiełbasa śląska | 15 dkg |
musztarda | 8 łyzeczek |
sól | |
olej do smażenia | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
mięso wołowe bez kości | 8 plastrów |
marchew | 2 szt. |
cebula | 1 szt. |
ogórek kiszony | 2 szt. |
kiełbasa śląska | 15 dkg |
musztarda | 8 łyzeczek |
sól | |
olej do smażenia | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: