Przepis i sposób przygotowania na: Rolada szpinakowa z nadzieniem
Kroki postępowania
Blachę wkładamy do nagrzanego piekarnika 175 st i pieczemy około 25 minut.
Zawijamy w folię i ścireczkę kuchenną wkładamy do lodówki na kilka godzin.
POLECAM !!!
szpinak mrożony | 45 dkg |
jajko | 4 szt |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
masło klarowane | 1 łyżka |
serek kanapkowy biały | |
szynka gotowana | 5 plastrów |
ser żółty | 6 plastrów |
majonez | |
papryka konserwowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: