Składniki:
ciasta francuskiego | 1 opakowanie |
szpinaku mrożonego | 1 opakowanie |
cebule | 2 sztuki |
pieczarek | 10 sztuk |
soli | 1 łyżeczka |
pieprzu | 1 łyżeczka |
serek topiony śmietankowy | 1 sztuka |
śmietany | 1 łyżeczka |
olej do smażenia |
ciasta francuskiego | 1 opakowanie |
szpinaku mrożonego | 1 opakowanie |
cebule | 2 sztuki |
pieczarek | 10 sztuk |
soli | 1 łyżeczka |
pieprzu | 1 łyżeczka |
serek topiony śmietankowy | 1 sztuka |
śmietany | 1 łyżeczka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: