rolada rybna

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dorsza

    1 kg
  • cebua biała

    3
  • ząbek czosnku

    4
  • jajka

    4
  • natka pietruszki

  • marchew

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety zemleć z cebulą i czosnkiem,dodać posiekana marchew i resztę składników,przyprawić do smaku,uformować roladę,zawinąć w folię,włożyć do rondla,zalać rosołem z kostki,gotować 40 min na małym ogniu,podawać na zimno lub ciepło.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat