Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada drobiowa w galarecie

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Rolada drobiowa 10 plasterków
cebula czerwona 1 sztuka
CEBULKI MARYNOWANE 10 sztuk
papryka czerwona 0,5 sztuki
ogórki konserwowe 2 sztuki
Żelatyna wieprzowa Prymat
winogrona czerwone 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada drobiowa w galarecie

Roladę rozkładamy na dnie naczynia. Kroimy cebulę czerwoną, paprykę czerwoną oraz ogórki konserwowe w plasterki i układamy na roladę, ozdabiamy cebulkami marynowanymi i winogronami. Całość zalewamy przestudzoną żelatyną i wkładamy do lodówki do zastygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Piotr-21 02.04.2013 21:26
bardzo dobra
beniaminek 02.04.2013 21:12
fajne danie
paulina2157 02.04.2013 20:50
taka kolorowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak