Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada cappucino

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 5 jajek
budyń waniliowy 1 szt
masło 1 szt
brandy 0,5 cappuccino

Przepis i sposób przygotowania na: rolada cappucino

biszkopt pieczemy i zwijamy gorący jak roladę następnie przygotowujemy budyń wg przpisu na opakowaniu studzimy. Masło ucieramy i dodajemy cappucino rozpuszczone w odrobinie wody miksujemy na końcu doodajemy budyń ucieramy mase i przekładamy rolade

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Henryka2 17.10.2011 18:28
Mogłabyś uzupełnić przepis na biszkopt? Uciekły Ci składniki poza jajkami.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak