Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki z masą krówkową o smaku kakaowym
Kroki postępowania

Na każdy trójkąt położyć łyżeczkę masy krówkowej.


Pieczemy wg. informacji na opakowaniu ciasta francuskiego. Przed podaniem posypać cukrem pudrem

Jak z dosłownie dwóch składników zrobić deser, który podbije kubki smakowe i rozgrzeje swoją słodkością serce? Okazuje się, że bardzo prosto! Oto najsłodsze, a jednocześnie najsłodsze rogaliki na świecie.
masa krówkowa o smaku kakaowym |
1 puszka
|
ciasto francuskie |
2 opakowania
|
cukier puder |
do dekoracji
|
Na każdy trójkąt położyć łyżeczkę masy krówkowej.
Pieczemy wg. informacji na opakowaniu ciasta francuskiego. Przed podaniem posypać cukrem pudrem
Inne przepisy na rogaliki:
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: