Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rogaliki z ciasta francuskiego z serem typu feta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie
ulubione przyprawy
jajko
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki z ciasta francuskiego z serem typu feta

Ser typu feta rozgnieść widelcem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić ulubionym przyprawami.

Z ciasta francuskiego wyciąć trójkąty, nałożyć ser i zawinąć w rogaliki.
Posmarować roztrzepanym jajkiem.
Piec w temperaturze 180 stopni przez około 20 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

margaret 12.02.2014 16:56
dobre rogaliki
Iwa27 02.12.2013 19:25
wyglądaja rewelacyjnie!
caralajna 20.07.2013 08:47
bardzo ciekawy pomysł
EmciaPichci 11.05.2013 20:47
wytrawnych rogalików nie próbowałam :)
Kasia36 01.03.2013 20:14
fajne nie jadłam rogalików na słono
V_kuchareczka 18.10.2012 10:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak