Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki półfrancuskie z nadzieniem marcepanowym
Kroki postępowania
Smacznego !!!
mąka pszenna | 500 g |
cukier | 75 g |
drożdże świeże | 50 g |
mleko ciepłe | 200 ml |
masło | 150 g |
jaja | 2 sztuki |
sól | 1 łyżeczka |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
marcepan | 200 g |
orzechy włoskie | 50 g |
masło | 1 łyżka |
cukier puder | 3 łyżki |
wrzątek | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: