Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki pikantne z serem i baleronem
Kroki postępowania
Najlepsze są na ciepło, niedługo po upieczenia, ale kiedy ostygną, świetnie nadają się jako zamiennik kanapki do pracy lub w podróż.
margaryna | 250 g |
mąka | ok. 2 szkl. |
śmietana | 3-4 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
sól | duża szczypta |
Pieprz biały mielony Prymat | mielony |
żółtko jajek | 3-4 |
ser żółty | plasterki |
baleron | plasterki |
Rozmaryn suszony Prymat | |
twaróg | 250 (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: