Składniki:
ryż do risotto | 150 g |
bulion | 400 ml |
szpinak | 100 g |
cebula | 1 szt |
skórka z pomarańczy | z 1 szt |
olej do smażenia | |
masło | 10 g |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
kiełbasa biała | 100-150 g |
ryż do risotto | 150 g |
bulion | 400 ml |
szpinak | 100 g |
cebula | 1 szt |
skórka z pomarańczy | z 1 szt |
olej do smażenia | |
masło | 10 g |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
kiełbasa biała | 100-150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: