Risotto z warzywami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż do risotto

    2 woreczki
  • pomidor

    1/2 sztuki
  • ogórek zielony

    1/ sztuki
  • sól i pieprz

    wg uznania
  • szczypiorek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Risotto z warzywami foto
Pomidora, wraz ze skórką pokroić w kostkę.
Krok 2 - Risotto z warzywami foto
Ryż risotto zagotować.
Krok 3 - Risotto z warzywami foto
Ogórka pozbawić skórki i pokroić w kostkę.
Krok 4 - Risotto z warzywami foto
Szczypiorek poszatkować. Ugotowany ryż wyłożyć z worka do miski. Dodać ogórka i pomidor. Następni przyprawić i posypać poszatkowanym szczypiorkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Katarzyna59 07.06.2016 20:41
przepyszne!!!
halina17 06.06.2016 20:25
Lubię risotto.
cukiereczek 06.06.2016 17:54
prosto i smacznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat