Składniki:
Ryż do Risotto | 400 g |
Truw słoiczku | 70 g |
białe wino | 100 ml |
masło | 50 g |
bulion warzywny | 50 ml |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
ser Pecorino Romano | |
ząbek czosnku | 1 |
Ryż do Risotto | 400 g |
Truw słoiczku | 70 g |
białe wino | 100 ml |
masło | 50 g |
bulion warzywny | 50 ml |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
ser Pecorino Romano | |
ząbek czosnku | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: