Składniki:
ryż do risotto | 250 gram |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
bulion warzywny | 500 ml |
wino białe wytrawne | 3/4 szklanki |
buraki czerwone | 1 sztuka |
serek mascarpone | 3 łyżki |
ryż do risotto | 250 gram |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
bulion warzywny | 500 ml |
wino białe wytrawne | 3/4 szklanki |
buraki czerwone | 1 sztuka |
serek mascarpone | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: