Składniki:
ryż do risotto | 200 g |
masło | 2 łyżki |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
bulion drobiowy | 500 ml |
grzyby leśne | 250 g |
cebula | 1 średnia |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wino półwytrawne białe | 150 ml |
ryż do risotto | 200 g |
masło | 2 łyżki |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
bulion drobiowy | 500 ml |
grzyby leśne | 250 g |
cebula | 1 średnia |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wino półwytrawne białe | 150 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: