Składniki:
masło | 1 łyżka |
Bulion grzybowy | 500 ml |
cebula | 1 |
masło | 1 łyżka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
grzyby | 350 obgotowane |
ryż do risotto | 100 g |
Uwielbiamy dania, które "robią się same". Z pewnością zalicza się do nich jednogarnkowe risotto, które jest banalnie proste w przygotowaniu, a dodatkowo można wybrać do niego dowolne składniki. Jesienią postawcie na sezonowe grzyby, które nadadzą daniu niepowtarzalnego aromatu.
masło | 1 łyżka |
Bulion grzybowy | 500 ml |
cebula | 1 |
masło | 1 łyżka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
grzyby | 350 obgotowane |
ryż do risotto | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: