Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rekin wytrawny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

usmażona ryba 6 porcji
ogórek świeży 150 g
majonez 200 g
sól do smaku
strąk papryki
cytryna
wino 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Rekin wytrawny

Ryb ułożyć na półmisku,polać po wierzchu połową wina,ogórek obrać,zetrzeć na tarce,sok odcedzić,ogórki zmieszać z majonezem i resztą wina,ryby zalać sosem i podawać udekorowaną plasterkami cytryny i krążkami papryki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak