Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

razowe muffiny z fetą i oliwkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 1 sztuka
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
oliwa 50 ml
jogurt bałkański 0,5 szklanki
sól
rozmaryn
mąka żytnia 2 razowa

Przepis i sposób przygotowania na: razowe muffiny z fetą i oliwkami

Tu nie ma wielkiej filozofii, wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Ser feta kroimy w mała kosteczkę, oliwki dorzucamy w całości. Przekładamy do foremek, pieczemy ok 20 minut w temperaturze 180 stopni, proporcje na 8 sztuk

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 04.02.2012 00:15
dobre
banditka 15.11.2011 19:56
cudne, muszę spróbować :)
iziona 24.10.2011 08:13
Bardzo fajne.
pioge7 24.10.2011 07:48
uwielbiam muffiny
Ewa6274879 23.10.2011 22:05
Na pewno są pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak