Razowe grzanki z filecikami anchois

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • razowych grzanek

    8
  • duzy pomidor

  • pieprz

  • anchois

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidora ścieramy na tarce o grubych oczkach i nakładamy na każdą grzankę. Następnie układamy filecik anchois i posypujemy świeżo mielonym pieprzem. Gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszkalider 06.03.2012 09:17
Rewelacja!
rjustysia 23.02.2012 12:28
Świetna przystawka!
manaika 02.12.2011 14:04
super!
eli_555 29.04.2011 23:21
fajne
PaniMISIOWA 26.10.2010 16:41
nigdy nie jadłam tych anchois, ale bardzo ładnie podane
PaniMISIOWA 26.10.2010 16:40
nigdy nie jadłam tych anchois, ale bardzo ładnie podane
PaniMISIOWA 26.10.2010 16:40
nigdy nie jadłam tych anchois, ale bardzo ładnie podane
PaniMISIOWA 26.10.2010 16:40
nigdy nie jadłam tych anchois, ale bardzo ładnie podane
wedith1 01.10.2010 08:02
Elegancko wyglądają!
edyta18-20 27.09.2010 11:31
mi też się podoba takie fajne kolorowe danko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat