Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Razowe grzanki do sałatki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb razowy 3 kromki
masło klarowane 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Razowe grzanki do sałatki

Kromki chleba (bez skórek) kroimy w średnią kostkę (o boku około 1 cm). Na gorące masło wrzucamy pokrojony chleb i podsmażamy aż zbrązowieje, posypujemy obficie czosnkiem granulowanym, mieszamy i podajemy grzanki do dowolnej sałatki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 10.01.2012 14:37
Dobre.
Renia1 10.11.2011 19:39
grzanki czosnkowe ubóstwiam je
pacpaw 31.10.2011 21:11
tak naprawdę nigdy jeszcze nie robiłem grzanek, ani do zupy ani do sałatki
ronald88 13.10.2011 14:50
super
halinka1011 06.10.2011 19:18
świetny przepis
halinka1011 06.10.2011 19:18
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak