Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rafaello

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt
Śnieżka w proszku 2
galaretka cytrynowa 2
czekolada biała 2
mleko 400 ml
wiórki kokosowe 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: rafaello

Biszkopt ułóż w tortownicy. Rozpuść galaretki zgodnie ze wskazaniami. Potem dodaj do galaretki pokruszoną czekoladę i rozpuść. Odstawiamy do zastygnięcia. W osobnym naczyniu wymieszaj mleko i śnieżkę. do otrzymanej śmietany dodaj galaretkę i 200g wiórek kokosowych. Całość połącz w jedną masę i ułóż na biszkopcie. Odstaw do lodówki na minimum godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak