Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Raczki w pomidorach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 6-7 szt
koncentrat pomidorowy 1 słoiczek
ogórki kiszone
ziemniaki
cebula 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Raczki w pomidorach

Parówki kroimy po kawałku wzdłuż po obu końcach i podsmażamy tak długo aż się „nóżki” z nadciętych końcówek rozejdą. Na patelni szklimy 3 pokrojone w pióra duże cebule., do których wlewamy wymieszany z odrobiną wody koncentrat pomidorowy. Do sosu wkładamy „raczki” Jemy z ziemniakami i kiszonym ogórkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 19.06.2012 20:10
świetne
rzenia15 30.06.2011 10:25
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak