RACUCHY NA JOGURCIE

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąki

    4 ŁYŻKI
  • jajko

  • proszek do pieczenia

    1 ŁYŻECZKA
  • draże

  • cukier puder

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

MĄKĘ I PROSZEK WSYPAĆ DO MISKI, DODAĆ JAJKO. JOGURT Z DRAŻAMI,DOKŁADNIE MIESZAMY,NA PATELNI ROZGRZEWAMY OLEJŁYŻKA KŁADIEMY PORCJE CIASTASMAŻYMY Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR, RACUCHY POSYPUJEMU PUDREM,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat