Racuchy musli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białka

    2 szt
  • musli

    1 szklanka
  • jabłko

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Białka ubić, jabłko zetrzeć na tarce, dodać do ubitych białek, wsypywać powoli musli - nie musi być cała szklanka, bo zależy to od wielkości jajek. Ma byc bardzo gęsta masa. Na rozgrzaną patelnię, najlepiej bez tłuszczu, nakładać łyżką placuszki i smażyć z obu stron. Zdrowe i pożywne.Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (30)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jodaj 21.10.2012 11:08
szybko tanio i bardzo smacznie
sara1 01.06.2012 23:27
ciekawy przepis
Elżbieta15 16.04.2012 20:42
ciekawy przepis :)
janko 04.04.2012 18:27
ciekawe
[email protected] 25.03.2012 13:06
bardzo dobre polecam
Margo1 04.02.2012 11:43
smaczne
BozenA 18.01.2012 15:41
mmmm
BozenA 18.01.2012 15:41
mmmm
Iwona32 16.01.2012 23:02
bardzo dobre
Baska Kaska 11.05.2011 15:58
smacznie i zdrowo

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat