Składniki:
Puszka brzoskwiń | 1 |
kandyzowanej skórki pomarańcz | 1/2 szk |
mąki pszennej typ 500 | 2,5 szk |
mleka 3,2% | 2 szk |
cukru | 1 łyżka |
jajko | 2 |
proszku do pieczenia | 1 łyżeczka |
kolorowa posypka do ciast | |
olej | 30 ml |
Puszka brzoskwiń | 1 |
kandyzowanej skórki pomarańcz | 1/2 szk |
mąki pszennej typ 500 | 2,5 szk |
mleka 3,2% | 2 szk |
cukru | 1 łyżka |
jajko | 2 |
proszku do pieczenia | 1 łyżeczka |
kolorowa posypka do ciast | |
olej | 30 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: