Przepis i sposób przygotowania na: Rabarbar plus truskawka zgrany duet
Kroki postępowania
rabarbar pociąć, truskawki podzielić na 4 części
wyrobić
odstawić na godzinę
odcisnąć wielkość blaszki
posypać kruszonką (mąka plus margaryna plus cukier)
mąka | |
drożdże | |
mleko 3,2% | |
cukier | |
jajko |
rabarbar | |
cukier | |
truskawki |
mąka | |
margaryna | |
cukier brązowy |
rabarbar pociąć, truskawki podzielić na 4 części
posypać kruszonką (mąka plus margaryna plus cukier)
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: