Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Quinoa kokosowa z jagodami Goji

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

komosa ryżowa 1 miarka
mleczko kokosowe 1 miarka
mleko roślinne 1 i 1/2 miarki
miód płynny 1 łyżeczka
owoce
jagody goji

Przepis i sposób przygotowania na: Quinoa kokosowa z jagodami Goji

*Miarka 100 ml

Przygotowanie

Wodę z mleczkiem kokosowym doprowadzamy do wrzenia, wrzucamy komosę i gotujemy na wolnym ogniu pod przykryciem przez 15- 20 minut. Komosę mieszamy co jakiś czas, pod koniec gotowania dodajemy odrobinę miodu. Podajemy na ciepło z ulubionymi owocami i jagodami Goji.

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edita 14.02.2017 20:45
ciekawy pomysl
KORAL 02.02.2017 15:50
Bardzo fajne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak