Składniki:
ciasto francuskie | 275 g |
szpinak mrożony | 15 dag |
jajko | 2 sztuki |
czosnek | 3 zabki |
cebula biała | 1 sztuka |
śmietanka słodka | 3 łyżki |
olej roślinny | 3 łyżki |
oliwki zielone | 150 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
ciasto francuskie | 275 g |
szpinak mrożony | 15 dag |
jajko | 2 sztuki |
czosnek | 3 zabki |
cebula biała | 1 sztuka |
śmietanka słodka | 3 łyżki |
olej roślinny | 3 łyżki |
oliwki zielone | 150 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: