Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pyszna pasta rybna

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1
cebula 1
marchewka 1
garść rukoli
chili Prymat do smaku
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
olej kilka łyżek
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat (ziołowa, do smaku)
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: Pyszna pasta rybna

Przygotować miskę. Cebulę i marchew obrać, umyć i marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach a cebulę pokroić w kostkę, wrzucić do miski. Rukolę posiekać, makrelę pozbawić ości i rozdrobnić, dodać do miski. Ugotowane jajka obrać z łupinek, umyć i za pomocą siatki do krojenia warzyw pokroić prosto do miski. Dodać resztę składników i wymieszać pastę, po kilku minutach spróbować i ewentualnie doprawić. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 20.01.2014 23:00
super jest!!!
Romanowka 20.01.2014 16:03
Super pasta! Aromatyczna i pikantna! Lubię takie!
nogawkuchni 20.01.2014 15:08
Bardzo lubię takie smarowidła, pasty,Twoja pełna jest smakowitych dodatków i na pewno świetnie smakuje.
Barbara13 20.01.2014 15:07
Dardzo smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak