Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

puszysty biszkopt maślany

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1 kostka
cukier 1 szkl
jajko 5 szt
cukier wanilinowy 1 szt
mąka 1 szkl
proszek do pieczenia 1 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: puszysty biszkopt maślany

masło ubić z cukrem i cukrem waniliowym dodając jajka wsypać do tego mąkę i proszek do pieczenia mieszając wkładamy do formy pieczemy ok 45 minut w 200*c ciasto można przekroić i przełożyć kremem i bitą śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 02.11.2011 08:10
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak