Puree z twarogiem

Puree z twarogiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    500 Gram
  • twaróg

    500 Gram
  • czosnek

    5 Ząbków
  • koperek

  • masło

  • sól morska

  • czarny pieprz mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ząbki czosnku podpiekamy w łupinkach na patelni aż stanie się miękki. Ziemniaki obieramy i gotujemy. Twaróg blendujemy w celu rozdrobnienia. Twaróg, czosnek, ziemniaki i masło blendujemy, dodajemy koperek.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Aleksandra/Olcia

05.02.2016 15:59
super,prawie jak w ruskich pierogach

2milutka

01.02.2016 22:18
Ciekawa jestem jak to smakuje

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat