Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree z twarogiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 500 Gram
twaróg 500 Gram
czosnek 5 Ząbków
koperek
masło
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Puree z twarogiem

Ząbki czosnku podpiekamy w łupinkach na patelni aż stanie się miękki. Ziemniaki obieramy i gotujemy. Twaróg blendujemy w celu rozdrobnienia. Twaróg, czosnek, ziemniaki i masło blendujemy, dodajemy koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 05.02.2016 15:59
super,prawie jak w ruskich pierogach
2milutka 01.02.2016 22:18
Ciekawa jestem jak to smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak