Puree arbuzowe

Puree arbuzowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier puder

    3 łyżki
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • listki melisy kilka

  • arbuz

    1,5 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Arbuza zmiksować, wymieszać z cukrem i sokiem cytrynowym. Przełożyć do salaterki, przykryć, odstawić do lodówki na 2 godz. Przybrać listkami melisy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Tetiana 15.01.2012 14:42
musi być dobre, ale nigdy o tym jeszcze nie słyszałam
Henryka2 01.02.2011 23:14
Ciekawy pomysł na arbuza.
krzyniu1984 27.12.2010 14:22
super!
Iwusia 26.12.2010 23:57
ciekawe :)
iwa643 25.12.2010 08:49
fajne
Natalia/tubisiek 25.12.2010 08:48
ja też nie, ale brzmi ciekawie
ada12302 23.12.2010 23:26
nie jadłam jeszcze takiego

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat