Pulpety z zupy gulaszowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    40 dag
  • jajko

    1 sztuka
  • bułka tarta

    2 łyżki
  • zupa

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać i uformować kulki. Obsmażać na oliwce. Przełożyć do garnka, zalać wodą, aby były przykryte i gotować ok. 15 minut. Odsączyć z wody i podawać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewa104 28.07.2013 10:58
Lubię takie kombinacje. Ja póki co eksperymentowałam z zupą cebulową i efekt był smaczny.
Anna133 01.06.2013 08:12
ależ to apetyczne
Olga_SK 31.05.2013 21:15
nazwa interesująca.
owca441 31.05.2013 20:27
oryginalnie doprawione
Marta11 31.05.2013 20:14
musza byc smaczne
caralajna 31.05.2013 20:10
intrygująca nazwa, mogą być smaczne te kotlety :)
Adamorek 31.05.2013 20:09
takie konkretne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat