Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety w sosie serowo-czosnkowym
Kroki postępowania
Smacznego!
mięso mielone | 1/2 kg |
otręby pszenne | 3-4 łyż |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyż |
czosnek | 1 ząbek |
ser żółty starty | 3 łyż |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
serek topiony | 400 g |
pieczarki | 1/2 kg |
czosnek | 2 ząbki |
śmietana | 1/2 szkl |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
przyprawa uniwersalna | 1 łyż |
bulion | 1 l |
rozmaryn | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: