Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety rybne w sosie śmietankowym
Kroki postępowania
Pokroić na mniejsze kawałki i zmielić lub zblendować.
serek mascarpone | 250 g |
śmietana 30% | 100 ml |
Koperek suszony Prymat | 2 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat |
filety rybne | 500 g |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżka |
ocet jabłkowy | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Imbir mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: