Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki nadziane pieczarkami z płatkami owsianymi
Kroki postępowania
Na patelni rozgrzać tłuszcz i smażyć pulpeciki na rumiano z każdej strony.
Smacznego :)
mielona wołowina | 25 dag |
mielona wieprzowina | 25 dag |
jaja | 2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majeranek | do smaku |
tymianek | do smaku |
płatki owsiane | do panierowania |
olej | do smarzenia |
pieczarki marynowane | 1 słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: