Przepis i sposób przygotowania na: Pulchne z siemieniem lnianym, czyli chlebki na weekend
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka pszenna typ 450 | 700 g |
drożdże świeże | 50 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 łyżeczki |
mleko | 150 ml |
cukier brązowy | 1 łyżka |
woda ciepła | 300 ml |
siemię lniane | 6 łyżek |
oliwa | 3 łyżki |
jajko | 1 szt |
mleko | 1-2 łyżki |
siemię lniane | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: