Przepis i sposób przygotowania na: Pucharek czekoladowy.
Na krem czekoladowy daj pozostałą śmietanę i ponownie wstaw do lodówki. Na śmietanę daj pozostały krem czekoladowy.
Przed podaniem udekoruj czekoladową posypką i ażurkiem.
Smacznego.
serek homogenizowany | 300 gram |
czekolada mleczna | 1 szt |
czekolada gorzka | 1/2 szt |
śmietana 30% | 200 gram |
brandy | 4 łyżki |
cukier puder | 1 lyżka |
białko | 2 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
dekoracja ażurowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: