Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg ziołowy smażony
Kroki postępowania
Usmażone odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Podawać z ulubionymi dodatkami oraz posiekaną natką pietruszki.
pstrągi wypatroszone | 2 sztuki |
koperek | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki posiekanej |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 1 łyżka |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżka suszonego |
sok z cytryny | 2 łyżki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
sól | |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
masło | 2 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: