Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg ze szparagami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z pstrąga 50 dag
Zielone szparagi 10 szt
boczek wędzony 10 dag
sok z jednej cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg ze szparagami

Filety z pstrąga posypać solą, pieprzem oraz skropić sokiem wyciśniętym z jednej małej cytryny. Nałożyć gotowane szparagi i zwinąć , całość owinąć boczkiem i spiąć. Piec na grillu około 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 20.11.2011 08:12
mniam
magical66 25.10.2011 18:05
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak