Pstrąg z sliwką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

ml

gniazd

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śliwka

    2 szt
  • masło

  • marynata słodko-kwaśna Prymat

  • cytryna

  • pstrąg

    1 filet
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet pruszymy marynatą słodko-kwaśną i smażymy na masełku z obu stron . Na tej samej patelni smażymy pokrojone śliwki . Ukałdamy na talerzu wszystko kropimy sokiem z cytryny

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
szyba 26.07.2011 10:23
smakowite
Emilia22 26.07.2011 09:35
patrząc na zdjęcie robię się głodna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat