Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z przyprawami

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg świeży 1 sztuka
masło ziołowe 5 łyżek
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
bazylia do smaku
oregano do smaku
Papryka słodka mielona Prymat do smaku
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z przyprawami

Pstrąga oczyścić i natrzeć przyprawami. W środek wkładamy masło ziołowe i przyprawy i pieczemy w piekarniku w 220 stopniach przez około 30 minut. Pstrąga zawijamy w folię posmarowaną oliwą z oliwek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paulina2157 03.04.2013 19:55
ale świetna rybka :)
Adamorek 02.04.2013 21:56
świetna ryba
Joanna46 02.04.2013 21:44
Rybki są przepyszne. Szkoda że takie drogie.
Piotr-21 02.04.2013 21:25
bardzo apetyczny
Barbara/zuza22_85 02.04.2013 21:12
aż ślinka cieknie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak