pstrąg z pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg

    4 szt
  • pieczarki

    20 dag
  • ser

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rybę natrzeć solą , cebulę pokroić w talarki a pieczarki w plasterki.Podsmażyć na maśle pieczarki i cebulę i nafaszerować farszem pstrąga .Spiąć go wykałaczką i opruszyć mąką smażyć na rozgrzanym oleju .Zrumienić z obu stron a następnie zapiekać w naczyniu żaroodpornym około 15 minut w 180 stopniach.2 mienuty przed końcem posypać serem startym .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewelina63 22.08.2011 16:29
uwielbiam pstrąga
rakow2 11.06.2011 13:33
raczej nie
anja3107 29.04.2011 10:06
bardzo fajny przepis
adam1f 15.02.2011 22:06
muszę zrobić
basik00 09.02.2011 14:37
mmm pycha
Allice 18.10.2010 18:54
super danie!
iwona332 27.09.2010 22:55
super
pioge7 12.09.2010 10:38
wypróbuję na pewno :)
rosik93 29.05.2010 13:58
Ciekawy przepis.
mehia 26.05.2010 11:31
wypróbuję :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat