Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg bez głowy i wnętrzności 2 szt
czosnek 4 ząbki
masło 2 łyżki
koperek 1 pęczek
cytryna 1 szt
mąka 2 łyżki
olej do smażenia
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg z patelni

Pstrąga myjemy,osuszamy i skrapiamy sokiem z cytryny z wierzchu i w środku,solimy.Rybę wypełniamy dwoma ząbkami czosnku posiekanym koperkiem i masłem i zapinamy wykałaczkami.Obtaczamy pstrągi w mące i smażymy aż będą złote

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 25.03.2013 13:11
pyszna rybka;)
Betka 19.02.2013 06:50
pyszne;)
Andysz 18.02.2013 14:40
na pewno smaczny;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak