Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg z jarzynami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrąg 3 szt
cytryny
masło 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg z jarzynami

pstrągi wypatroszyć,oczyścić,dokładnie umyć pod bieżącą wodą,osuszyć.włoszczyznę obrać,opłukać,pokroić w paseczki ugotować w osolonej wodzie.gdy warzywa będą miękkie,włożyć pstrągi i pokrojoną cytrynę gotować na małym ogniu,aż ryba będzie miękka.ostrożnie wyjąc.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annamariakowalczyk3 27.07.2010 06:21
pstrąg.pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak